Toilet Rengøring Lavet Easy

Toilet rengøring gjort nemt

Bede nogen om at navnet deres mindst foretrukne husstand akkord og du er meget sandsynligt, at høre "rengøring på toilettet" som et svar. Kan lide ingen det beskidte arbejde, der kommer med at holde en toiletstol ren, men det skal gøres.

Her er et par tips, der vil gøre denne smertefulde proces mere effektiv, acceptabel og effektiv. Start efter disse forslag i dag, og du vil spare tid, penge og kræfter.

Alkalisk er ikke så Fine

Alkaline kan forårsage ringe at danne omkring kanterne af din toiletkummen. For at fjerne grimme ringe, hæld en eller to kopper (to kopper hvis du har hårdt vand) af hvid eddike i toilettet hver måned at fjerne nuværende ringe og holde nye fra formning.

Bagepulver

Fjerner lugt

Bagepulver har hundredvis af anvendelser, og her er en, der kan hjælpe med at fjerne uønsket lugt og holde afløb træsko-fri: når en uge, hæld en kop bagepulver i en skål, lad det sidde i 30 minutter, derefter skylles. Du vil opdage en behagelig duft og en klar afløbet efter flere ugers gentage denne proces.

Ren sikkert

Når rengøring af badeværelse og/eller toilet, Husk at Følg altid brugsvejledningen for fundet på produktets emballage. Være særligt omhyggelig med ikke at blande produkter i toiletkummen, som det kan producere skadelige og/eller giftige dampe. Det er også en god idé at bære gummihandsker og beskyttelsesbriller hvis du bruger en manuel eller automatisk toiletbørste, for at undgå sprøjt af vand eller renere på huden eller i øjnene.

2000 måder at gøre Toilet rengøring meget lettere

Vil du gøre toilet oprydning meget lettere og mere sjældne? Prøv 2000 Flushes ®, den længste varighed automatisk toilet skål renere du kan købe. 2000 Flushes koncentreret rengøring magt holder toilet skåle ren og sanitære for op til fire måneder.

Tilgængelig som en drop-in tablet eller clip-on enhed, 2000 Flushes produkter er nemme og hurtige at installere og giver kontinuerlig, automatisk toilet skål rengøring. Med sin konstante angreb på beskidte toiletter og evne til at opfriske med hver flush, vil du have en renere toilet og bemærke en behagelig lugt, hver gang du indtaster badeværelset.

Hvis dit badeværelse er så nedslidte, er det ikke kan repareres, kan du prøve lykken på at vinde et badeværelse makeover. Besøg www.2000flusheswin.com og forklare hvorfor du fortjener en "kongelige trone." Du kunne vinde badeværelse Makeover konkurrence og gå derfra med $10.000 mod badeværelset du drømmer om.