DIY Vinduespudsning Idéer

Med de fleste faktorer det virkelig handler om at modtage de ideelle forslag, før du starter ud, der kan gøre hele forskellen, og tillader dig at opnå de allerbedste resultater. Vinduespudsning er ikke anderledes. Ved at følge disse få enkle forslag den gennemsnitlige weekend vinduespudser kan få pletfri vinduer.Husk på Sikkerhed Oprindeligt

Før du begynder, når stedet i vinduerne er meget vanskelig eller overfladen på jorden er ustabil eller skadeligt for nogen forklaring, og du tvivler din evne til at fuldføre opgaven sikkert er det bedst at få en ekspert i at udføre jobbet.

Tip 1.

Brug egnet værktøj.

Dine resultater vil dramatisk øge hurtigt, hvis du gør brug af den ideelle gear. Du forventer en top kvalitet mekaniker til at bruge top kvalitet værktøjer i din bil for at erhverve høj kvalitet fordele. Heraf følger, at du simpelthen nødt til at bruge god kvalitet værktøjer til at få høj kvalitet resultater, når vinduespudsning. Vær sikker på at have:

- En bred spand koldt vand

- 12- 4 tommer Squeegee med ny klinge

- En moppe til at anvende vand til vinduet overflade

- Vaskemiddel. Der er masser af 'forretningshemmeligheder «, og nogle endda bruge bare vand. I tilfælde af at du kommer til at bruge et vaskemiddel det skal være blødt omkring hænder og en, der skaber minimal sæbeskum.

- En ren klud uden omkostninger for fnug og fnug

- En stang vedhæftet fil til sugefod

- En ny eller effektivt vedligeholdt StigeTip 2.

Vandrette Strokes - Ønsket vinduespudser system

1. Begyndende i helt sikkert en af ​​de bedste hjørner af dit vindue, den vandrette streg krydser bredden af ​​dit vindue. Generelt tør rakelbladet have en tør klud håndklæde. Derefter starter på følgende stoke med en svag overlapning. Specialist vinduespudsere overlapper deres slag for at sørge for, at ingen del fra vinduet er forpasset.

2. Hold sugefod på en lille vinkel tvinger vand ned i vinduet. Dette gør tyngdekraften din kammerat og minimerer vand glide mere end den førende med sugefod forårsager vand mark linjer.

Lodret slagtilfælde - Proces udnyttes, når pladsen er begrænset

Lodrette streger er yderligere vanskelig opgave på grund af at det er generelt sværere at styre bladet for længden på vinduet, men det er acceptabelt præcis, hvor vinduet er begrænset plads. Hver stoke bør virkelig begynde i toppen i vinduet og mere end skødet smule.

Tip tre.

Tør om vindue kanter med klud.

Til sidst hvert vindue, tørre om kanterne på vinduet med en tør ren klud håndklæde .. Det vil kun tage et øjeblik, men vil gøre en enorm forskel til den endelige præsentation. Vær sikker rammen i vinduet rengøres og tørres, simpelthen fordi beskidt løb off vand i det øverste vindue langsomt kan drible ned på vinduerne under og hurtigt ødelægge din store udføre.

Med disse ukomplicerede strategier dig resultater vil styrke.

Værdifuld Vinduespolering Strategier du finner dem her:


Det kan forstås, at vinduet vask er normalt en besværlig metode, der har behov for god tilgang og udholdenhed. Når man nærmer dit vindue rengøring behov, er det faktisk vigtigt at udføre det den rigtige måde, således at resultaterne endelig for enhver lang tid, og der er absolut ingen burde rense dem igen den følgende dag eller den næste uge. Som en måde at opnå de mest gavnlige fordele, du måske nødt til at blive bevidst om nogle grundlæggende anbefalinger. Når du starter at følge disse enkle anbefalinger, vil vinduet vask ikke længere synes sådan en kedelig faktor til at udføre.

Værktøjerne er dine nøgler til resultater!

Værktøjer er blandt de vigtigste punkter, der skal betales renter til når rengøring vinduerne den bedste måde. Den passende udstyr til mange situationer er en spand, skraber, svamp, klud, klinge værktøj til at tage væk skrammer og mildt rengøringsmiddel. Du behøver ikke skal betale masser af dollars for de vindue rengøring af værktøj, men den nominelle udgift er værd sammen med resultaterne vil ikke have dig beklager investeringen enten.

Bevar dine værktøjer rene.

Når du allerede har hver af de forventede værktøjer til rengøring af dine vinduer så være sikker på, at alle dem grundigt vasket og renset før brug, især sugefod og også svamp. Hvis du har masser af vinduer for at blive renset så skal du ikke overse at skylle de værktøjer alle gennem hele tilgang. Der er absolut ingen måde, at du har rene vinduer med snavsede værktøjer.

Rengør sporene og rammer

Du kunne ønske at bruge en støvsuger til at rengøre vinduet spor og tage støv og bugs væk. Rengøring af rammer med en svamp vil stoppe vinduerne finde beskidte følgende gang det regner.

Brug en masse vand!

Brug så væsentligt vand som omgivelserne giver dig til. Størstedelen af ​​din snavs kommer ud med nogle opvaskemiddel omkring virkelig først skrubbe på vinduerne. Steer klart af også at anvende meget vand resulterer i vandpytter og oversvømmelser, bortset fra det, jo mere vand du bruger langt bedre.

Ingen langt mere, "Åh, jeg savnede et sted!"

Ved rengøring betydelige vinduer er det faktisk forholdsvis enkelt at gå glip af nogle pletter, for at forhindre dette, skal dine squeegee slag overlappe men gør det højst 2 inches.

Den største fjende af vinduespudsere!

Striber kunne være den største vanskelighed ved rengøring vinduerne. Du kan føle du måske være at foretage et fantastisk arbejde, men så snart du ser tilbage i det endelige resultat, du kan støde på disse irriterende striber og alle dine operere vil besøge affald. Så hvordan kan du fjerner dem? Kom i gang vaske vinduerne tidligt, før den lyseste og direkte sollys. Overhedning er blandt årsagerne til striber på vinduer. Ved hjælp af en fremragende kvalitet sugefod vil også minimere striber.

Vi håber, at dette kan være nyttigt og ønsker dig fremragende lykke i din vindue rengøring bestræbelser!